Liefdevol leven

Verlang jij naar rust? Ben jij toe aan een gezellig avondje, een moment voor jezelf maar ook voor jouw zus, vriendin, studie- of sportmaatje? Kom dan naar Liefdevol leven op Landtgoed!

Loop jij op het randje en zie je uit naar het voorjaar, een nieuw begin… ook in je hoofd? Laat je dan inspireren door schrijfster Carianne Ros. Zij heeft o.a. de boeken Rust, Je bent waardevol en Leef je roeping op haar naam staan en zij wil jou aanmoedigen om innerlijke rust te vinden.

“Je hebt een druk leven: een baan, een partner, vrienden, de kerk, kinderen misschien…  Daar geniet je van, maar soms voel je je een jongleur die zoveel mogelijk ballen tegelijk in de lucht moet houden. Je merkt dat je steeds vaker kribbig en somber bent. Je voelt je gestrest en daar wil je vanaf!” Carianne

“Ik reik je handvatten aan om de onrust in je hart aan te pakken, niet omdat ik dit bedacht en opgeschreven heb in mijn boeken, maar omdat ze gebaseerd zijn op Bijbelse principes.”

Gun jezelf, maar ook alle lieve mensen om je heen, deze inspirerende avond op vrijdag 4 februari 2022.

Opgaveformulier Liefdevol leven*

Liefdevol leven wordt jou als cadeautje aangeboden, er is alleen een collecte na afloop voor de onkosten. Deze avond organiseren Susanne Reitsma en Mariska Kloppenburg. Zij zijn christencoaches, hebben een training gevolgd bij Carianne en passen dit toe in hun eigen praktijk.
Power & shine – Susanne
Time For Tribe – Mariska

Ontstressen begint bij liefhebben
Jij wordt hartelijk ontvangen op Landtgoed in Heino; een warme, gezellige locatie. De deur staat vanaf 19.30 uur open. Je neemt plaats in de sfeervolle zaal met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Op enthousiaste, gedreven en betrokken manier zorgen Monique en Wendy van Landtgoed ervoor dat jou niets tekortkomt. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Na de inspirerende lezing van Carianne wordt jou een tweede kopje koffie of thee aangeboden. Je hebt even tijd voor een praatje en dan delen Mariska en Susanne nog kort hun kennis en ervaring met jou over een bewust liefdevol leven, een krachtig leven vanuit een basis van rust en balans. Na afloop heb jij de mogelijkheid om boeken van Carianne aan te schaffen of vragen te stellen. Je voelt je liefdevol bemoedigd, je draagt het niet alleen. Je geniet gewoon van deze avond en gaat vast met een goed gevoel naar huis!

Ja, dat wil ik!

Geef je z.s.m. op zodat wij kunnen rekenen op jouw komst! Kom je met meer mensen, dan graag even per persoon aanmelden. We houden rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Als Liefdevol leven daarom niet door kan gaan in Het Landtgoed, krijg je een link toegestuurd via het opgegeven mailadres en gaan we online!

Dank je wel en tot ziens,
Susanne en Mariska.

*3-2-202
Helaas, de inschrijving is nu gesloten…