Over mij

Leuk dat je kennis wilt maken met me!
Mijn naam is Mariska, ik ben geboren in Dalfsen en ben er gebleven. Ik woon met mijn gezin in dit leuke dorp aan de Vecht en voel me er thuis! Ik ben tekstschrijver… nee: een woordvanger! Ik heb vijftien jaar als correspondent voor de lokale krant gewerkt en schreef artikelen voor een glossy Dalfsers magazine. Ook notuleer ik bij vergaderingen en word ik regelmatig gevraagd om voor school en kerk te schrijven. Tevens redigeer ik nieuwsbrieven en lever ik een bijdrage aan verschillende websites. Verder ben ik actief als jeugdleider en in de communicatie van GKv Dalfsen-West.

Woordvanger
Op dit moment ben ik redacteur bij LPB media (Beleefmee.nl/Opkijken.nl). Daarnaast mag ik me schrijver van Levensverhalen noemen: ik help mensen die naar woorden zoeken om hun ‘leven’ toe te vertrouwen aan papier. Maar niet alleen levensboeken, ook herinneringsboeken help ik vorm te geven. Als je iets bijzonders wilt vastleggen of iets hebt meegemaakt dat je graag wilt verwoorden, kun je bij mij terecht. Ik vang jouw woorden op zodat ze niet in de lucht blijven hangen! En in alle bescheidenheid… want het is mijn Vader in de hemel die mij dit talent gegeven heeft om jou te kunnen helpen.

Christencoach
Door mijn werk krijg ik vaak een kijkje in het leven van jong en oud en door de interviews mag ik woorden geven aan wat zij willen delen. Met het coachen ga ik een stapje verder zodat ik niet alleen de verhalen van al die prachtige mensen op mijn pad schriftelijk kan verwoorden, maar ook een boodschap kan aanbieden. Een boodschap die hen de nodige tools geeft om verder te (durven) ‘borduren’ aan hun levensverhaal.
Jouw opgevangen woorden gaan dan leven! Zo hoop ik jou en nog veel mensen dienend te woord te mogen staan.
Door de TotalBalance Basis Coach Training en de TotalBalance methode, dat theologie met psychologie combineert, ontstaat er een krachtige basis voor coaching die jou écht verder helpt. Ook heb ik de Psychosociale basiskennis in huis, gevolgd en afgerond bij Con Amore.

Sparringspartner
En ben je het ‘gebla,bla’ zat en wil je liever niet veel praten maar wel door mij gecoacht worden…? Ik sport ook graag: bodycombat en kickboksen, dus  combineer ik het coachen met boksen. Daarvoor heb ik mij de basis van boksen als agogisch middel eigen gemaakt. En ik hoop deze tool ook in te kunnen zetten voor jou… dan heb ik mijn pen en bokshandschoenen om met jou te sparren en hou ik verder mijn mond;) als je dat op prijs stelt.

Lees meer over de  werkwijze van Time For Tribe