Tribe-writing

Jouw pen
Eén van de tools binnen het coaching-traject is jouw pen. Die van mij schrijft regelmatig tijdens onze gesprekken maar die van jou mag tussen de gesprekken door alles op papier zetten wat in je opkomt.
Je hebt geen schrijfervaring nodig en we letten niet op spellingsfouten. Want je schrijft eerst met je hart en niet met je hoofd!

Door steeds een stukje te schrijven, het liefst iedere dag, vind je een weg naar binnen waar je kunt luisteren naar je hart. Zo ontstaat helderheid in je gedachten en gevoelens. Door dit schrijfproces leer je te verwoorden wat er in jou leeft en ontdek je veel over jezelf waardoor je aandacht geeft aan je persoonlijke groei.

Ik hou van schrijven en zet mijn kennis en kunde graag in om je op weg te helpen, om jouw verhaal op papier te krijgen. Je ontvangt o.a. schrijfoefeningen en de schrijfopdrachten uit het TotalBalance-werkboek (bij de prijs inbegrepen).

Leven op papier
Levensverhalen vragen een andere aanpak: Wil je een volledig overzicht van je leven, terugblikken en inzicht krijgen? Of schrijf je liever over ‘losse’ gebeurtenissen en onderwerpen? Het is aan jou om dit te ontdekken en te ervaren.

We gaan samen met jouw schrijfwerk aan de slag op een manier die bij je past!

Enkele Tribe-talks geven weer wat schrijven kan doen.