Nieuwe ronde, nieuwe kansen

“Bokscoaching is niets voor mij, joh… ik ben niet boos, ik hoef niet alles eruit te slaan of zo”, deze vrouw van in de 40, getrouwd en moeder van drie kinderen, is niet de enige die denkt dat het boksen alleen als ‘uitlaatklep’ gebruikt wordt als we starten met het coachingstraject.

“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel” en dit citaat van schrijfster Maya Angelou is waar het om draait bij Tribe-boksing!

Een vechtsport is veel meer dan een beetje slaan en schoppen. Je gebruikt niet alleen al je spieren waardoor je fitter wordt, meer uithoudingsvermogen en energie krijgt, maar het is ook de ideale manier om te leren omgaan met spanning en stress of om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Je krijgt meer controle over je lichaam en weet hoe deze zal reageren als een situatie uit de hand dreigt te lopen. Want als je onder druk staat, zowel fysiek als mentaal, gaat het om balans: TotalBalance!

Is het je wel eens opgevallen dat je juist nog slomer en vermoeider wordt van niks doen? Dus kom uit ‘slaapstand’ en daag jezelf uit om hoofd, hart en handen/bokshandschoenen te combineren.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:
06 27525072 / info@timefortribe.nl

Meer weten over (de voordelen van) vechtsporten? Mijn oefenmateriaal heb ik aangeschaft bij o.a. Decathlon en op deze site staat een goede samenvatting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *