Durf te dromen!

Wat als alles mogelijk zou zijn, wat zou je dan doen? Hoe zou jij je voelen? Zou je een goede baan hebben, een sportief lichaam, een leuke relatie, veel geld, geen stress en rust in je hoofd?
“Het zou gaaf zijn als ik je de gouden formule kon geven om deze dromen te realiseren maar dat kan ik niet”, zeg ik als mij gevraagd wordt of dromen zin heeft. “Toch is het fijn om groot te dromen! En je kan je focussen op één droomdoel om in kleine stapjes dichterbij te komen. Haal dit doel uit je hoofd zodat het niet een vaag voornemen blijft, schrijf je doel uit op papier en help jezelf door het af en toe terug te lezen om je focus scherp te houden.”

‘Droom groot, begin klein!’ Die wijsheid deelde Isabelle Feteris (ex-topsporter) tijdens een challenge die ik ben aangegaan: vijf dagen in de week om 6.00 uur mijn nest uit om met haar te zoomen en mindfit-tips te krijgen. Ik ben geen ochtendmens maar vond het heerlijk om in alle rust mijn ding te doen. Na de meeting deed ik mijn sportoefeningen, maakte ik m’n ontbijtje en luisterde ik de podcast ‘Eerst dit’. Nu volhouden…

Door een commitment aan te gaan met jezelf, ga je er alles aan doen om je plan te laten slagen en je doel te bereiken. En jouw persoonlijkheid, je talenten, je passies: ze zijn de richtingaanwijzers, dus luister er goed naar. Als coach is dat wat ik jou mag meegeven: God heeft een plan met je leven en Hij geeft je alles wat je nodig hebt om dat plan ook uit te voeren. Go for it!

Kan je wel wat hulp gebruiken om je dromen om te zetten in doelen?
Neem dan contact op – Time For Tribe: 06 27525072
www.timefortribe.nl

Meer over Isabelle Feteris, winnaar van 5 medailles waarvan 1 gouden medaille Europees en Wereldkampioenschap powerliften – https://www.isabellefeteris.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *