Vasthouden van (vakantie)rust

Het is fijn om in de vakantie even alle ballen uit de lucht te laten vallen… voor zover dat lukt want soms blijf je jongleren. En als een ‘gediplomeerd octopus’ zet je door. Maar hoe pak je nou die rust, stel je de juiste prioriteiten en maak je de goede keuzes? In mijn vakantie volg ik het programma ‘Geloof en gezondheid’ waar een interview met Carianne Ros aangeboden wordt. Mijn ‘lerares’ in de methode TotalBalance die ik toepas in mijn coaching, en schrijfster van Rust; een boek vol tips vanuit de Bron. Als moeder van zes kinderen deelt zij in dit interview haar ervaringen (en haar uitspraak ‘gediplomeerd octopus’;)).
Pak je momentje en luister maar eens.

Lees meer: TotalBalance – In vijf stappen meer rust
Wat is het jou waard om meer rust en balans te vinden?
Time For Tribe – 06-27525072 / info@timefortribe.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *