Steun niet op eigen inzicht

Geef mij een scrabblebord en ik leg me nu toch woorden neer, ha! Wel eens gehoord van: disruptieve stemmingsregulatiestoornis? Oké, dat zijn dan twee woorden, maar toch…
Van Somatisch-symptoomstoornis tot Orthorexia Nervosa, ik mag DSM-5 door om helder te krijgen wat ’t allemaal betekent. Tegelijk belanden we tijdens de studie in discussies over de vraag of de nadruk ligt op brein of op lichaam… of op allebei tegelijk en waar zit dan de juiste balans. Want als je moe bent, moet je dan toegeven en op de bank ploffen, juist in beweging komen of misschien eerst eens bedenken waarom je moe bent en wat je dan aan die onderliggende reden kan doen. En hoe zit het dan als je te maken hebt met één van de stoornissen uit die enorme lijst?

Hoe meer kennis, hoe meer vragen en of je daar nou vrolijk van wordt?! Dan ben ik blij met de methode TotalBalance waar ik als christencoach mee werk. Dit is maatwerk met tools vol Leeuwenkracht. Want vanuit ons mens-zijn overzie je het niet en verdwaal je zomaar. Je kunt misschien denken dat je het redt met al je opgedane kennis of vanuit je eigen kracht… maar dan kom je bedrogen uit.

En deze toolbox is heus geen ‘pleistertje voor het bloeden’, zo van: hobbel maar naar het kruis, bid en ’t is goed. Maar de almachtige Leeuw van Juda, die zich als klein babytje gaf aan deze ‘verknipte’ wereld, ziet jou wel compleet, totaal, volledig, zoals je bedoeld bent en worden zult… daar is geen woord voor te vinden!

Ook nieuwsgierig naar deze tools voor lichaam en geest?
Vandaag is er weer een plekje vrij gekomen!
Neem vrijblijvend contact op: info@timefortribe.nl / 06 27525072

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *