Liefdevol leven

PERSBERICHT Liefdevol leven
Inspiratieavond met schrijfster Carianne Ros

Dalfsen – “Verlang jij naar rust? Ben jij toe aan een gezellig avondje, een moment voor jezelf maar ook voor jouw zus, vriendin, studie- of sportmaatje? Kom dan naar Liefdevol leven op Landtgoed!” Dalfsenaar Mariska Kloppenburg en Susanne Reitsma uit Heino bieden iedereen die een beetje ‘spirit’ kan gebruiken een inspirerend avondje aan met schrijfster Carianne Ros op vrijdag 4 februari 2022.

“Loop jij op het randje en zie je uit naar het voorjaar, een nieuw begin… ook in je hoofd? Laat je dan inspireren door coach, trainer en schrijfster Carianne Ros. Zij heeft o.a. de boeken Rust, Je bent waardevol, Leef je roeping en Nee, is oké op haar naam staan en zij wil jou en ons aanmoedigen om innerlijke rust te vinden”, zegt Susanne. En Carianne laat weten: “Ik reik je handvatten aan om de onrust in je hart aan te pakken, niet omdat ik dit bedacht en opgeschreven heb in mijn boeken, maar omdat ze gebaseerd zijn op Bijbelse principes.” Susanne heeft een christelijke coach-training gevolgd bij Carianne en past dit toe in haar eigen coachpraktijk aan huis in Heino: Power & shine. Ook Mariska heeft deze training gevolgd, zij combineert dit met (boks)coaching ‘Time For Tribe’ bij haar thuis in Dalfsen. Vooral nu veel mensen in deze rare, donkere tijd onrust, angst en somberheid ervaren of teveel ballen in de lucht moeten houden en zich gestrest voelen, willen de dames graag een beetje inspirerende liefde uitdelen in het komend nieuwe jaar, in de Valentijnsmaand. “Er wordt daarom alleen een collecte gehouden voor de onkosten”, zeggen ze. “En we houden rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Als ‘Liefdevol leven’ niet door kan gaan in Het Landtgoed Heino, krijg je een link toegestuurd via het opgegeven mailadres en gaan we online (20.00 uur) dit ‘cadeautje uitpakken’!”

Meer informatie en opgave per persoon via www.powerandshine.nl of www.timefortribe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *