Ik wil van mijn stress af!

Na het halen van mijn diploma Psychsociale Basiskennis (Con Amore, febr. ’22) spijker ik m’n kennis steeds bij, om jou te helpen als je bij me aanklopt. Dit keer heb ik me verdiept in stress en het certificaat ‘Stress, een integrale visie’ in the pocket!

Stress is geen ziekte die je kunt behandelen, het is ook geen probleem dat je kunt oplossen. Je kunt niet ‘van je stress af’. Stress hoort bij het leven en we hebben het fysiek nodig. Maar stress is ongezond op het moment dat je langdurig onder spanning staat en je jouw systeem niet de kans geeft om weer in de ‘ruststand’ te komen.

Hoe herken je stress?
Welke rol speelt stress op dit moment in jouw leven?
Anders denken over stress maakt je gezonder!
Neem contact op: info@timefortribe.nl / 06 27525072

Interessant filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *