Tot de kern komen

Het is fijn om na een tijd te horen hoe goed het gaat! Deze reactie van een mooie, sterke vrouw mag ik met jullie delen:

“Ruim 2 jaar geleden kreeg ik behoefte aan wat extra coaching in mijn leven om mijn leven wat meer stabiliteit te geven. Twee familieleden waren bekend met Total Balance en zo ben ik uiteindelijk bij Time for Tribe/Mariska terecht gekomen. Ik vind Mariska een hele prettige coach. Ze is betrokken, luistert goed en ik vond het vooral fijn dat ze doorvroeg. Ze liet het echt vanuit mijzelf komen en ze liet mij het ‘werk’ doen. Zelfkennis had ik wel, maar om soms tot de kern te komen of dichterbij mijn emoties/gevoel te komen, gebruikten Mariska en ik het boksen. De combinatie en de afwisseling van praten, opdrachten doen en boksen heb ik als fijn ervaren. Mijn hoofd kwam zo tot nieuwe inzichten. Wat ik ook erg prettig vond bij Mariska, is dat ik geen druk voelde. Los van de sessies liep het contact soepel en was er de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ik weer een sessie wilde. Ook had ik de mogelijkheid om contact op te nemen als het minder ging. Dit gaf mij het gevoel dat ik er mag zijn. Voor mijzelf was het belangrijk om christelijke coaching te hebben vanwege mijn kijk op het leven. Tijdens elke sessie kwam dit terug en dit heeft mij geholpen.”
R.W. (24)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *